سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه نهال های تقوا کاشت، میوه های هدایت چید . [امام علی علیه السلام]
دبستان قرآنی پروفسور حسابی 2 شاهین شهر

ماه مبارک رمضان ،شریفترین ماه سال است و در فضیلت آن همین بس که آن را ((ماه خدا)) نامیده اند.مومنان در این ماه به ضیافت الهی دعوت می شوند و سفره رحمت و بخشایش الهی برای تمام بندگان ،گسترده و درهای عذاب ووسوسه های شیطان بسته است.انجام دادن اعمال نیک در این ماه چنان ارزشمند است که نفس روزه دار ،تسبیح و خواب او عبادت ،و تلاوت یک آیه ،برابر با تلاوت همه قرآن و به جای آوردن یک رکعت نماز،برابر با هفتاد رکعت محاسبه می شود. رمضان ماهی است که قرآن گرانسنگ ترین کتاب آسمانی در آن نازل شده و از این رو یک شب آن بالاتر از هزار ماه معرفی شده است .اعمال و آداب این ماه مبارک برای کسب فضیلت و تقوا و رستگاری جاودانه است. برخی از اعمال مستحب در این ماه چنین است :

1دعا،به ویژه در اوقات نماز که به استجابت نزدیک تر است؛2-استغفار فراوان ؛3-خواندن نماز های مستحبی مخصوص این ماه ؛4-تلاوت قرآن؛5-افطاری دادن به روزه داران ،حتی اگر به دانه ای خرما یا جرعه ای آب باشد .6-صله رحم7-رسیدگی به نیازمندان و یتیمان ؛8-خواندن دعاهای مخصوص این ماه ؛همچون دعای ابوحمزه ثمالی،دعای افتتاح ،دعای ((یا علی یا عظیم ))و ...................9-تلاش برای دست به حقیقت روزه ،با پروا از خداوند و پرهیزگاری ؛10-احیای شب های قدر و انجام دادن اعمال آن ؛همچون غسل،نماز ،قرآن به سر گرفتن ،زیارت امام حسین (ع)و ..............11-صدقه دادن ؛12-احترام به پیران و بزرگان ؛13-مهربانی با کودکان ؛14-فرو بستن چشم از دیدنی های حرام ؛15-بازداشتن گوش های خود از شنیدنیهای حرام ؛16-سجده های طولانی و .......................


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/4/8:: 8:13 صبح     |     () نظر

نگاهی به زندگینامه شهید بسیجی حسین غلام کبیری

اولین شهید فتنه 88 کیست؟

شهید حسین غلام کبیری کسی که لقب اولین شهید فتنه را دارد متولد سال 1370 در شهرری تهران و از بسیجیان فعال است.


·           

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، میلاد ذوالفقاری در وبلاگ شهاب 3 نوشت:

شهید حسین غلام کبیری کسی که لقب اولین شهید فتنه را با خود دارد متولد سال 1370 در شهر ری تهران  و از بسیجیان فعال با  کد بسیجی 35501159 میباشد ، حسین غلام کبیری مانند دیگر شهدا و کشته شدگان فتنه88 گمنام نیست و در محیط های  سایبری و فضای وبلاگ نویسی جمهوری اسلامی  نام او بیشتر از دیگر  شهدا و کشته شدگان فتنه88 به  چشم میخورد اما همین بازتاب ها نیز در شان و منزلت این شهید بزرگوار نیست.

  طبق اخبار واصله،  رسانه ملی نیز در این قضیه کارنامه بسیار ضعیفی دارد  و وبلاگ انسانم آرزوست درباره این مطلب این گونه مینویسد که: به راستی از ماست که بر ماست .وقتی در زمانی که ما باید از حسین غلام کبیری سخن بگوییم ، مرتبا درباره ی ندا مستند می سازیم، نا خود آگاه ندای کو بزرگ کرده و بر یاد حسین گرد غفلت می افشانیم.اگر ما در رسانه ی ملی حسین را نشان داده بودیم،و اگر مظلومیت امثال او ،هیچ کس دل برای اشک و خون تمساح ها نمی سوزاند.اگر صدا و سیما پرده از دود جگر تفتیده ی مادران شهدای فتنه برمی داشت،ما از ترسمان ندا را شما و عزیزم خطاب نمی کردیم. و همان اوایل طوفان فتنه جرات می کردیم بگوییم او نیز یکی از فتنه گران بود که خود را به ثمن بخس فروخت.

از حسین غلام کبیری با عنوان فردی بااخلاق و باایمان مطرح می شود و این را همسایگان و دوستان حسین نیز تایید می کنند که این در مستند "خیابان شهادت" به کارگردانی سید محسن اسلامزاده و محصول گروه مستند سازی دیده بان  که به بررسی زندگی شهید حسین غلام کبیری می پردازد به وضوح دیده می شود، پدر حسین غلام کبیری درباره ویژگی های او اینگونه میگوید : حسین خیلی مهربان بود ، خیلی بچه‌ی ساده، با ایمان و خوبی بود. صبح‌ها می‌رفت مدرسه تا ساعت جهار و ساعت چهار هم می‌رفت پایگاه تا ساعت ده ‌و یازده شب؛ وقتی می‌آمد می‌گفتیم مگر تو درس و مشق نداری؟ می‌گفت خب مدرسه می‌روم پایگاه هم می‌روم، فرقی ندارد با هم. خلاصه حسین در این کارها خیلی فعال بود.

شوق برای شهادت در حسین غلام کبیری موج می زد  و پدر شهید غلام کبیری این گونه از شوق حسین برای شهادت میگفت که : او علاقه زیادی به فیلم های دفاع مقدس داشت و هرگاه این فیلم ها پخش می شد او می نشت و آنها را تماشا می کرد  حسین می گفت که من در اولین جنگ شهید می شوم.... حسین همیشه یک روز قبل از شهادت هر یک از امامان پیراهن مشکی می پوشید و گاهی از اوقات در خیابان راه می رفت و "حسین حسین" می گفت و بر سینه می زد و وقتی ما به او هشدار می دادیم که زشت است و مردم فکر می کنند دیوانه ای او در پاسخ می گفت:من حسینم و عشقم نیز حسین است.

 

 


والدین شهید غلام کبیری

از مادر شهید غلام کبیری اینگونه نقل شده است که: حسین مال ائمه بود، بیمه‌ی ائمه بود‌. حسین در کودکی یک مریضی‌ای گرفت، چهل روزش بود که دکترها جوابش کردند، یعنی تمام بیمارستان گفتند «این نمی‌مونه»، ما برداشتیم در ملحفه پیچیدیم‌اش، آوردیم بیمه‌ی امام زمانش کردیم‌، مریضی‌اش خوب شد، اصلا روز به روز بهتر و خوشگل‌تر شد. دکترها گفته بودند ناراحتی دارد، اصلا نمی‌ماند. 

شهید حسین غلام کبیری در بیست و پنج خرداد ماه سال هشتاد و هشت و در حین ماموریت بسیج در اغتشاشات تهران  در منطقه سعادت آباد به شهادت رسید . نحوه شهادت غلام کبیری توسط یک خودرو بی پلاک پراید صورت گرفت که او را مورد سو قصد قرار داد و شهید غلام کبیری به شدت مجروح شد و بعد از انتقال به بیمارستان به درجه رفیع شهادت نایل گشت. حسن غلام کبیری پدر بزرگوار حسین غلام کبیری لحظه شهادت او را اینگونه نقل می کند که: بیمارستان رفتیم وقتی به او  رسیدیم، یک ساعت بعدش تمام کرد  ...  پهلویش شکسته بود ... دست من را گرفت فشار داد، بلند شد آن‌قدر گریه کرد،  اکسیژن دهانش بود،  سرم دستش بود،  بلند شد نشست دست من را فشار داد، گریه کرد اشک می‌ریخت مثل ابر بهار،  نمی‌دانستم دیدم فقط پاهایش بسته است،  نمی‌دانستم که پهلویش هم شکسته است. گفتند پاهایش شکسته،  گفتم عیبی ندارد،  یکی دو دقیقه کنارش ایستادم گریه کردم،  آمدم بیرون بعد از یک ساعت گفتند که تمام کرد.  حرفی به آن صورت برای من نزد،  چون اکسیژن در دهانش بود حرفی نزد که بگوید چه اتفاقی افتاده است،  کجا رفته،  برای چه رفته؟  بسیجی بود دیگر،  به او ماموریت داده بودند برود سعادت‌آباد،  از این‌جا رفت سعادت‌آباد، آن‌جا شهید شد. 

ماهنامه امتداد اینگونه از شهادت حسین غلام کبیری می گوید که : دکتر گفت: «دیگر دیر شده است. وقتی که بچه زردی می‌گیرد؛ آن هم به این شدت، زود باید جراحی شود ... » دلم شکست. ملحفه پیچیدم و بردمش خانه. گفتم: «یا صاحب‌ الزمان(عج)! این پسر هم‌نام جد بزرگوار شماست، او را بیمة موسی بن جعفر(ع) کرده‌ام ... » خیلی گریه می‌کرد. آرام زدم به پهلویش. برای معاینه که بردیم، گفتند: «همان ضربة کوچک، کار خودش را کرد، دیگر به عمل نیازی نیست » رئیس بیمارستان می‌گفت: « عکسش را بدهید، می‌خواهم این معجزه را به همه نشان بدهم »

به هر حال حسین غلام کبیری از شهدای مظلوم  بعد از انقلاب اسلامی می باشد که در راه جمهوریت و سلامیت نظام به شهادت رسید و از یاد نبریم قطعه55/ ردیف24/ شماره2  را برای این روزها که هنوز که هنوز است خون امثال شهدایی مثل غلام کبیری است که سران فتنه را رسوا می کند.

 

انتهای پیام/

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/4/1:: 10:35 صبح     |     () نظر
در آستانه سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، فرماندهان سپاه ناحیه و بسیجیان با حضور در گلزار شهدای شهرستان با آرمان‌های والای شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری عهد و پیمان دوباره بستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه صاحب الزمان (عج)،به مناسبت سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر،باحضور فرمانده سپاه ناحیه بسیجیان، مسئولین و اقشار مردم گلزار شهدای شهرستان غبار روبی و عطر افشانی شد. شرکت کنندگان در این مراسم ضمن قرائت فاتحه و زیارت عاشورا و نثار شاخه های گل قبور مطهر شهدا و شهدای گمنام در شرکت صنایع هواپیماسازی و دانشگاه مالک اشتر، گلزار شهدای بخش میمه، حاجی آباد، گرگاب، شهر گز، شاهین شهر را غبار روبی کرده و با ادای احترام به مقام شامخ همه شهدا، با آرمان های والای شهدا، امام راحل و مقام معظم رهبری عهد و پیمان دوباره بستند.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/3/25:: 11:31 صبح     |     () نظر
عکس: زندگی حسین آملی جانباز دوران دفاع مقدس

 

سیدحسین آملی جانباز هشت سال دفاع مقدس در سال 1362 در منطقه مریوان کردستان از ناحیه نخاع آسیب جدی دیده و دو پای وی بر اثر جراحات قطع است. برادرِ آملی در سال 1367 در منطقه عملیاتی فاو به شهادت رسید. همسر وی نیز خواهر شهید موسی احمدی قاجاری است که با وجود شرایط جانبازی حاضر به ازدواج و نگهداری شده است.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/3/12:: 11:54 صبح     |     () نظر

تجلیل از خانواده معلم شهید جواد نوروزی

تجلیل از خانواده معلم شهید جواد نوروزی در سی‌امین یادواره بزرگداشت مقام معلم در زاهدان

 

n00052328-b

n00052328-r-b-003


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/2/18:: 12:2 عصر     |     () نظر
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور:

نقش عمیق و ماندگار معلم در پرورش انسان‌های صبور، عاقل، مبتکر، شجاع و پرهیزکار/ مدیران آموزش و پرورش باید با نشاط، انقلابی و متدین باشند/ نگاه سیاسی، حزبی و جناحی به آموزش و پرورش سمّ است/ محتوای کتاب‌های درسی متقن و بدور از هرگونه انحراف باشد (1393/02/17 - 13:38)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان، علم آموزی، یاد دادن تفکر و آموختن رفتار و اخلاق را سه عنصر اصلی حرفه شریف و افتخارآمیز معلمی خواندند و با تأکید بر برنامه ریزی عملیاتی برای اجرای سند تحول آموزش و پرورش افزودند: حمایت همه جانبه از این دستگاه عظیم، سرمایه گذاری مؤثر برای آینده درخشان فرزندان ملت و پیشرفت پرشتاب مادی و معنوی ایران عزیز است.
رهبر انقلاب، هدف اصلی از دیدار با معلمان را ابراز ارادت به جامعه معلمان و احترام به مقام تعلیم و تربیت خواندند و خاطرنشان کردند: همه ما زیر بار منت معلمان هستیم بنابراین تکریم حرفه معلمی باید در جامعه، همگانی و نهادینه شود به گونه ای که سلام دادن و احترام به معلم یک افتخار محسوب شود.
ایشان بچه های مردم را امانتی نزد معلمان خواندند و در تشریح ابعاد اصلی حرفه معلمی گفتند: تعلیم علم و دانش، وظیفه مهمی است اما مهمتر از آن، یاد دادن تفکر به کودکان و نوجوانان است.
رهبر انقلاب «سطحی نگری و سطحی آموزی» را موجب زمین گیر شدن جامعه برشمردند و افزودند: اگر دانش آموز روحیه تفکر و روش فکر کردن صحیح را از معلم خود یاد بگیرد آینده کشور نیز بر پایه تفکر و منطق استوار می شود بنابراین معلمان عزیز در این زمینه، وظیفه سنگینی بر عهده دارند.
حضرت آیت الله خامنه ای «آموزش عملی رفتار و اخلاق» را سومین بعد حرفه افتخارآمیز معلمی خواندند و تأکید کردند: تحقق اهداف و آرمانهای بلند ملت احتیاج به انسانهای صبور، عاقل، متدین، مبتکر، مهربان، شجاع، پرهیزکار، مؤدب و پرتلاش دارد که «معلم» در پرورش چنین انسانهایی، نقش درجه اول، عمیق و ماندگار دارد.
رهبر انقلاب در همین زمینه یک نکته مهم را به جامعه معلمان خاطرنشان کردند و آن اینکه درس اخلاق و سبک زندگی، تنها با کتاب و بیان منتقل نمی شود، بلکه نیازمند رفتار
صادقانه‌ی اخلاقی است.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با بیان چند نکته در زمینه ها ی مدیریتی، توجه جدی مسئولان این دستگاه عظیم را به سند تحول آموزش و پرورش خواستار شدند و افزودند: اجرای این سند اساسی و راهگشا، نیازمند نقشه راه و برنامه عملیاتی است که لازم است با نظر شورایعالی انقلاب فرهنگی تهیه و قدم به قدم اجرا شود.
ایشان مسئله نیروی انسانی را از دیگر مسائل مهم آموزش و پرورش برشمردند و افزودند: این دستگاه سرنوشت ساز مستقیم و غیرمستقیم با دهها میلیون نفر از مردم ارتباط دارد بنابراین مدیران و نیروهای سطوح کلان آن باید دارای ویژگی های خاصی باشند.
رهبر انقلاب تأکید کردند: نیروهای جوان، انقلابی، متدین، با نشاط، پرانگیزه و عاشق کار را در اولویت قرار دهید و توجه جدی کنید که تمرکز بر اهداف آموزش و پرورش «تنها مسئله ی» مسئولان و مدیران این دستگاه باشد.
ایشان، در تبیین ضرورت تکیه آموزش و پرورش بر نیروهای انقلابی و متدین، افزودند: هدف اصلی ملت و مسئولان این است که به برکت اسلام و قرآن، در این کشور جامعه‌ی نمونه و پیشرفته ای از لحاظ «مادی و معنوی و اخلاقی» ایجاد کنند که پیمودن راه طولانیِ دستیابی به این هدف مهم، نیازمند پرورش نسلی «بالنده و متفکر و مصمم» در آموزش و پرورش است و این مسئله نیز از عهده مدیران و نیروهای متدین و انقلابی برمی آید.
حضرت آیت الله خامنه ای نگاه و توجه به جریانهای سیاسی، جناحی و حزبی را «سمّی برای  آموزش و پرورش» خواندند و افزودند: متأسفانه در دورانی، این نگاه غالب شد و خسارتهای فراوانی به همراه آورد.
ایشان، پشتیبانی همه دستگاهها بویژه بخشهای بودجه ای دولت را از آموزش و پرورش، کاملاً ضروری برشمردند و خاطرنشان کردند: هر قدر در آموزش و پرورش هزینه و سرمایه گذاری شود، نسبت به دستگاههای دیگر، نتیجه مضاعف خواهد داشت چرا که این دستگاه، ریشه و مبنای همه پیشرفتهای حال و آینده کشور است.
ایشان، همچنین مراقبت از متون و کتابهای درسی را مهم خواندند و افزودند: مطالب کتابها باید اتقان و استحکام داشته باشد و از هرگونه حرف سست و انحرافی، چه سیاسی و چه دینی و از هرگونه انحراف از واقعیتها، به دور باشد بنابراین مسئولان تدوین کتابهای درسی باید در «نهایت دقت و امانت»، وظایف خود را به انجام برسانند.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان دو نکته دیگر را به مسئولان آموزش و پرورش متذکر شدند: اول توجه مضاعف به دانشگاه فرهنگیان که محل تربیت نیروهای مورد نیاز است و دوم: غفلت نکردن از اهمیت و نقش تأثیرگذار معاونت پرورشی در سطوح وزارتی و مدیریتی.
رهبر انقلاب همچنین با توصیه به استفاده از برکات ماه رجب به عنوان فرصتی برای بندگی و خودسازی، یاد معلم شهید آیت الله مطهری را گرامی داشتند و افزودند: این متفکر و معلم بزرگ و مجاهدِ راه فکر و عقیده اسلامی، با شهادت خود، سند قبولی مجاهدتهای طولانیش را از پروردگار دریافت کرد.
ایشان شهیدان رجایی و باهنر را دو معلم و مجاهد پارسا و مخلص برشمردند که عمری را در خدمت به تعلیم و تربیت سپری کردند.
در ابتدای این دیدار وزیر آموزش و پرورش در گزارشی با اشاره به جمعیت یک میلیونی فرهنگیان کشور گفت: دستگاه آموزش و پرورش بزرگترین دستگاه کشور در حوزه ی فرهنگی است و 12 میلیون دانش آموزش را تحت پوشش دارد.
دکتر فانی ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش را مهمترین راهبرد این وزارتخانه توصیف کرد و افزود: تبدیل حافظه محوری به خلاقیت محوری، تقویت کتاب خوانی، تقویت روحیه ی پرسشگری، توسعه ی فرهنگ عفاف و حجاب، انس با قرآن و اهل بیت علیهم السلام و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی – ایرانی از برنامه های مورد اهتمام آموزش و پرورش است.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/2/18:: 11:54 صبح     |     () نظر

پدر شهید علی خلیلی در گفت‌وگو با فارس:

راضی به قصاص قاتل فرزندم نیستم

پدر شهید آمر به معروف و ناهی از منکر علی خلیلی گفت: راضی به قصاص قاتل فرزندم نیستم و اگر تضمینی باشد که مرتکب به جرمی نمی‌شود، رضایت می‌دهم.

خبرگزاری فارس: راضی به قصاص قاتل فرزندم نیستم

 

پرویز خلیلی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کاشان گفت: ضارب شهید خلیلی بعد از مضروب کردن علی، طی مدت دو سال بیماری ایشان، یک نفر دیگر را نیز مضروب کرده است.

وی تصریح کرد: چنانچه از نظر قانونی تضمینی برای ممانعت از ارتکاب مجدد جرم توسط قاتل علی وجود داشته باشد، رضایت می‌دهم و از ته دل راضی به قصاص نیستم.

این پدر شهید آمر به معروف و ناهی از منکر با اظهار خرسندی از شهادت فرزند خود بیان داشت: به جایگاه وی غبطه می‌خورم و حضور مردم و همراهی آنها در این مدت چهل روز تسلی خاطرمان بوده است.

وی با اشاره به مظلومیت فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: مسئولان، آمرین به معروف و ناهیان منکر را به حال خود رها نکنند و از آنها حمایت کنند تا این فریضه الهی به عنوان یک فرهنگ ارزشی در جامعه گسترش یابد.

به گفته وی در هنگام ضربت خوردن شهید خلیلی مسئولان در کنارمان بودند، ولی در مدت بیماری او خبری از آنها نبود و الان هم توقعی از مسئولان ندارم تنها می‌خواهم آمرین به معروف را فراموش نکنند.

وی با تقدیر از مردم و برگزاری مراسم یادبود برای شهید خلیلی ابراز داشت: از اینکه در این مدت مردم ما را دلداری داده و همراه ما بودند تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/63010/ب20


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/2/18:: 11:49 صبح     |     () نظر

 

 

چرا نماز  می خوانیم؟  

آرامش دل  

تا حالا  شده تو خیابون یا توی پارک بچه ای را ببینید که گم شده و به دنبال مادرش می گرده و  وقتی که به کمک مردم مادرش را پیدا می‏کنه در آغوش مادرش می‏پره و آرام می‏شه. ما  

 

 آدم‏ها هم مثل کودک گمشده‏ای هستیم که در طول زندگی به دنبال کسی یا چیزی می گردیم  که با آن آرامش پیدا کنیم. اون چیز نمی تواند پول، مقام، قدرت، زیبائی و....باشد،  چون

 

بعضی از آدم اینها را دارند، اما باز هم آرامش ندارند و همیشه مضطرب و نگران  هستند

   .
در قرآن کریم آمده است: (( آگاه باشید که دل ها با یاد خدا آرامش پیدا  می‏کندو نماز بهترین راه برای رسیدن به آرامش است  .

 


تشکر از خدا 

 

 

در اطرافهر کدام از ما آدم‏های زیادی هستند که به ما محبت می‏کنند، مثل بابا، مامان، معلم وخیلی‏های دیگه و ما دوست داریم از آنها به خاطر محبتی که به ما می‏کنند تشکر کنیم.


 مثل وقتی که می‏خواهیم از خدای مهربان تشکر کنیم و نماز می‏خوانیم.

او کسی استکه صدها و هزارها نعمت به ما هدیه داده و لحظه به لحظه مواظب و مراقب ماست. تمامکسانی که به ما محبت می‏کنند هم، خدا به ما هدیه داده است. پس ما با نماز می‏توانیم



 از خدای مهربان به خاطر این همه نعمت و مهربانی که به ما هدیه می‏کند تنها یک کمیتشکر کنیم.


چشمه آب

وقتی کهبدن ما کثیف شده است باید آن را با آب بشوئیم تا تمیز شود و آن وقت احساس خوشایندیمی‏کنیم ،چون پاکیزه و تمیز می‏شویم . روزی پیامبر مهربان اسلام رو به یارانشان



کردند و گفتند: «فرض کنید در جلوی خانه‏ی شما، چشمه‏ای جاریاست و شما هر روز پنج بار در آن خود را می‏شویید. آیا به تن شما آلودگی باقیمی‏ماند ؟»

یاران گفتند : خیر!
پیامبر دوباره گفتند : «بله نمازهای پنج‏گانه همین اثر را دارند. با پنج نماز درشبانه روز خداوند، بدی‏ها و گناهان را از آدمی می‏زداید و او را پاکیزهمی‏کند


دوست داشتن واقعی


اگر ما کسیرا دوست داشته باشیم دوست داریم با او حرف بزنیم. کسی که نماز می‏خواند، خدا رادوست دارد و دلش می خواهد با او حرف بزند. البته نباید تند تند و با عجله با خداصحبت


 کرد. باید آرام حرف زد

.
انسان اگر کسی را دوست داشته باشد، عجله نمی‏کند وآرام با او صحبت می‏کند. بنابراین باید با آرامش نماز خواند. وقتی که شما کسی راواقعاً دوست داشته باشید آن طور رفتار می‏کنید


 که او می‏خواهد. خدای بزرگ ما را خلقکرده است و ما را خیلی زیاد دوست دارد و بسیار بسیار از ما داناتر است از ما خواستهاست که به این صورت نماز بخوانیم که او می‏خواهد. پس ما



 آن گونه رفتار می‏کنیم کهخدای مهربان می خواهد تا از دست ما راضی وخشنود باشد.

 


 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/2/8:: 7:26 صبح     |     () نظر

قال الامام علی - علیه السّلام - : زکاةُ الجمالِ العِفافُ  .

 «تصنیف غررالحکم، ص 256، ح 5409»

امام علی - علیه السّلام - فرمود: زکات زیبایی، عفت و پاکدامنی است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/2/8:: 7:11 صبح     |     () نظر

قال الحجة بن الحسن - عج الله تعالی فرجه الشریف - فی الدّعاء  : ... وَ عَلیَ النِّساءِ بالحَیاءِ و العِفَّةِ .

«مفاتیح الجنان، ص 217»

امام زمان - عج الله تعالی فرجه الشریف - (در فرازی از مناجات خویش با خداوند)، فرمود: پروردگارا به زنانِ (امت من) حیاء و پاک دامنی ارزانی بدار.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط رضا خلجی 93/2/8:: 7:11 صبح     |     () نظر
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >